DocuPoint BV
Informatiebeheer en Procesautomatisering

Scannen & OCR:

Als u in het bezit bent van een grote hoeveelheid papieren documenten, deze informatie wenst veilig te stellen, of de inhoud wenst te bewerken in tekstverwerkers, in een database (bijvoorbeeld als kennissysteem) wenst op te nemen, dan is het volgende wellicht voor u interessant.
Onze werkwijze:
Samen met u, wordt een proefset samengesteld, die representatief is voor de totale hoeveelheid te verwerken (digitaliseren) documenten.
Door middel van diverse instellingen, zoals resolutie, contrast, zwart/wit/grijstinten, kleur/etc. worden bestandsformaten aangemaakt, en wordt deze digitale informatie verwerkt met een aantal OCR-pakketten.
Indien u, naar aanleiding van de kwaliteit van de resultaten, afziet van opdracht tot verwerking, brengt DocuPoint BV geen kosten in rekening. Een proefneming behoort in onze aanpak bij het offertestadium.
De resultaten van de proefneming worden met u doorgenomen en samen met u wordt een keuze gemaakt voor de definitieve verwerking.
Alvorens tot die definitieve keuze te komen, wordt een definitieve offerte opgesteld, zodat er later geen verrassingen ontstaan.
U ontvangt de gedigitaliseerde informatie in gescand formaat (TIFF of PDF) en WORD of Excel formaat.
De uitvoering van dit concept vindt plaats in samenwerking met gespecialiseerde organisaties (afhankelijk van hoeveelheid, frequentie e.d.) DocuPoint BV kent geen opslagpercentage op deze ingeschakelde Netwerkpartijen.
Alleen de coördinatiekosten en de overige door DocuPoint uitgevoerde werkzaamheden worden aan u in rekening gebracht.

© DocuPoint BV 2017