DocuPoint BV
Informatiebeheer en Procesautomatisering

Document-Management:

Ruim 25 jaar geleden zijn de huidige specialisten van DocuPoint BV gestart als pioniers van z.g. DIS en Workflow-systemen. Meer dan honderd systemen werden mede door hun inbreng gerealiseerd.
Uit deze periode dateren producten: ® DocMan, DocLAN en DocLink, ® Systemen die in vrijwel alle soorten organisaties toepasbaar bleken. Van financiële instellingen, tot productiebedrijven en zorginstellingen tot ingenieursbureaus. Documenten van het formaat en inhoud als postzegel tot A0-(technische)tekening, van Handtekening tot historisch boekwerk en foto tot film.
Na een lange periode, waarin zelfstandig software werd ontwikkeld, heeft DocuPoint zich thans toegelegd op het inventariseren van het aanbod en advies/begeleiding bij het inrichten en invoeren van systemen door middel van "standaard" software en begeleiding bij specifiek maatwerk. Hierbij maakt DocuPoint samen met u een keuze uit het totale Nederlandse aanbod van DIS- en Workflow toepassingen.
DocuPoint kent de markt en de valkuilen bij de implementatie van DIS- en Workflow-systemen.
Ten behoeve van deze nieuwe aanpak werden de Doc-producten getransformeerd naar concept en systematiek, die thans worden gehanteerd in onze advies- en begeleidingdienst.
Wat wij in al die jaren vooral hebben geleerd is om de "human-factor" niet te vergeten.

© DocuPoint BV 2017